12 KG TABT
NYE SUNDE VANER
FORLØB FOR FAMILIEN

René

Hej Kenneth! Tusind tak, for et rigtig godt trænings- og kostforløb, det har virkelig hjulpet. Min mand har tabt 12 kg og jeg fik tonet kroppen som jeg ønskede, og smed 3 kg.

Vi sluttede vores program for 6 mdr. siden og har virkelig fået de nye kostvaner ind på rygraden.
Så det er standard at der i hverdagen bliver tænkt og spist anderledes. Og der er stadig plads til at skeje ud i weekenden. Det har gjort så min mand og jeg kan holde vægten nede, samtidig med at vi har det rigtig godt med os selv.

I starten tænkte vi om det overhovedet var muligt at tabe sig, når vi skulle spise så meget, men det er det. Stor ros til dit trænings program. Det er hårdere end det lige ser ud til, men vi har nydt den halve time inden aftensmaden, hvor vi lige fik pulsen rigtig godt op.

Renés forløb
Renés forløb

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane.