Online Coaching

Hvis du er mangler fremgang i din træning eller er træt af midlertidige resultater, så er du kommet til det rette sted! 

Jeg hjælper med at skabe vaner du elsker, som naturligvis stemmer overens med dine mål.

Ansøg om et Online Coaching forløb ved at udfylde formularen her.

Hvad får du i et forløb

01/04

Mindset

De fleste ved godt hvad der er fornuftigt at spise, at det er en fordel at træne osv., men gør det alligevel ikke, eller kun i korte perioder. 

Jeg hjælper dig med at ligge den rigtige strategi, som gør det langt nemmere at holde på den lange bane, og hjælper dig med at skabe det rigtige mindset, til først og fremmest at komme derhen hvor du ønsker nu, men også holde det på den lange bane! 

02/04

Mad

Jeg hjælper med at skabe en god struktur, som stemmer overens med dit mål, og som du virkelig trives i.
Vi har fokus er på at skabe vaner du ELSKER, og ikke blot trække en kostplan ned over hovedet på dig. 

Der vil naturligvis være en masse kost inspiration, og vi sætter også faste rammer i starten, så du ikke er i tvivl om, hvordan du griber det an! Der vil samtidig være plads til alt det sociale og mere til, mens vi skaber fantastiske resultater! 

03/04

Træning

Hvis du følger et veltilpasset træningsprogram, så kommer du med garanti til at skabe en vild udvikling, uanset niveau! 

Det handler i mindre grad om, hvor meget du laver, men mere opbygningen og kvaliteten af træningen. Det hjælper jeg naturligvis med, og appen sikrer at du kan holde track på din fremgang. 

Langt de fleste syntes det er rigtig fedt, når de mærker hvor hurtigt de egentligt kan rykke sig på styrke & kondition, når det er godt sat sammen! 

04/04

Din coach

Jeg er din coach & samarbejdspartner på de Online Coachingforløb. Det er mig der personligt kommer med den ugentlige feedback på dine check ins, og det er også mig der svarer dig på hverdagens spørgsmål, har samtalerne med dig, og sørger for at holde dig til ilden, gennem dit forløb. 

Jeg har mere end 10 års erfaring i at hjælpe mine klienter med at få mere energi, overskud, og skabe resultater der holder på den lange bane, gennem vaner de elsker.

Sådan kommer du

Godt i gang

Jeg glæder mig helt vildt til at kunne hjælpe DIG i mål og skabe fede og ikke mindst varige resultater sammen med dig!

Dette skridt er du i gang med at tage er et af de vigtigste du kommer til at tage!

01/04

Skriv dig op

Du ansøger ved at skrive dig op til en helt uforpligtende samtale, i formularen øverst på siden. 

02/04

Jeg tager kontakt

Inden for 48 timer kontakter jeg dig på mobil eller på mail angående en samtale. 

I samtalen vender vi din situation, forklarer nærmere om vores fremgangsmåde, og hvis der er et godt match, aftaler vi hvornår vi sætter i gang og vi får sat dig op i vores app.

03/04

Inden officiel start

Inden vi officielt starter på forløbet, vil du få tilsendt materiale i appen. Det er en række læringsvideoer der skal gøre dig klar start. Du vil få et indblik i, hvordan vi bedst bygger en god struktur, lave klare målsætninger mm. 

04/04

Opstartssamtale

Opstartssamtalen tager vi også inden officiel start. Den varer ca. 60min og foregår som regel over et videomøde. 

Her vender vi strategien, kost, træning, mindset mm., og søger for at du er 100% klar, inden det går løs. 

Online Coaching med Kenneth

3 måneders forløb
Vores mest populære forløb
Priser

Priser 1:1 forløb
2.000kr. pr. md.

Priser parforløb
1.600kr. pr. md. pr. pers.

Online Coaching+ med Kenneth

3 måneders forløb
Til dig der gerne vil have maksimal støtte
Priser

Priser 1:1 forløb
2.850kr. pr. md.

Priser parforløb
2.450kr. pr. md. pr. pers.

Det er muligt at skifte pakke hver måned, så du eksempelvis starter med maksimal støtte i 1-2 måneder, og derefter skifter til det almindelige coachingforløb, når du føler dig klar til at skære lidt ned på støtten. Eller den anden vej rundt, så du opgraderer, hvis du føler der er behov for det. 

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane. 

Her får du alligevel lidt eksempler på, hvilke visuelle resultater vi kan skabe sammen. 

Ofte stillede spørgsmål

Det kan jeg bestemt. Mit speciale er, at hjælpe med at skabe varige resultater, og har en rigtig høj succesrate herpå! 

Det er dog afgørende, at du er mentalt klar på, at det ikke bliver igennem en slankekur, tracking af al din mad, eller en klassisk kostplan. De metoder virker fint på det korte bane, men hvis vi skal skabe holdbare ændringer, er det afgørende at vi skaber en hverdag du virkelig nyder, med simple vaner og rutiner der spiller for dig. Vaner der også fungerer når motivationen ikke lige er i top, eller når det kniber med overskuddet. 

Ja, alt foregår over appen du får adgang til. Der vil du have grundige videoer til alle træningsøvleser, chat med mig, opskrifter, læringsvideoer mm. Opstartssamtalen kører over videomøde på computeren, eller alternativt over telefonen. 

Så du kan køre et forløb uanset hvor du befinder dig i landet. 

Ja, et forløb varer minimum i 3 måneder. Herefter er der mulighed for at forlænge månedligt uden binding. Der er forskellige muligheder, men det er billigere end de første 3 måneder, da starten er mere intensiv, og der er mere at arbejde med der. 

Ja, der er mange der starter med den store pakke, og får fuld support med samtaler den første eller de 2 første måneder, for herefter at skifte til pakken uden samtaler, når de føler sig kørende. 

Ja det kan det. Vi kører som udgangspunkt to forskellige forløb. Det betyder at i har hver jeres træningsplan, hver jeres chat med mig, og vil ligger den strategi der individuelt passer bedst til jer. Men vi får selvfølgelig sådan noget som aftensmad mm. til at spille sammen, så i ikke skal lave forskellig aftensmad til hverken jer eller børnene. 

Ja, langt de fleste jeg arbejder med er børnefamilier. Hele formålet er at skabe langsigtede løsninger, og det betyder at det skal fungere i hverdagen, for både jer og børnene.