Farvel til Farkroppen

Smid 8-12kg på kun 8 uger

Et 8 ugers intenst online forløb til mænd, som gerne vil af med farkroppen, én gang for alle.

Skab et aggressivt fedttab, opbyg muskelmasse & få langt mere energi i hverdagen.

Du lærer hvordan du skaber vaner du ELSKER, så du bagefter kan fortsætte på egen hånd, eller vedligeholde din nye form, én gang for alle. 

Sådan foregår det

Live Sessioner
Hver mandag kl. 20.00, har vi vores ugentlige Live session – det er her magien sker! 

Du kan se de konkrete emner vi gennemgår uge for uge, herunder. Alle sessioner bliver optaget, så du har mulighed for at se dem efterfølgende. 

Appen
Din træningsplan, din kost, din kommunikation med mig, vægt, fedt & muskel tracking, skridtmål, tracking af træning, løb, sport mm. foregår alt sammen inde i appen. 

Emner i Live

  • Uge 1: De 4 kost strategier der er afgørende for at skabe en hverdag der spiller
  • Uge 2: Sæt weekenden op til succes
  • Uge 3: Den afgørende faktor for kontinuerlig fremgang i styrketræning
  • Uge 4: De 2 hormoner der bremser dit vægttab, og hvordan du få styr på dem
  • Uge 5: 5 Kosttilskud der faktisk gør en forskel
  • Uge 6: Mad på farten – strategier til når du er væk fra vante rammer
  • Uge 7: Kost & myter – få klarhed & ro i hovedet
  • Uge 8: De 3 strategier for et varigt vægttab
  • Extra afsnit: Challenges
Session 1
De 4 kost strategier
Vi gennemgår de 4 koststrategier, der er afgørende for at skabe en hverdag der spiller for DIG. Der kommer 100% styr på kalorier, protein mm., så du er ikke det mindste i tvivl om, hvordan din hverdag ser ud efter sessionen. Vi sætter det op, så du smider fedt, og samtidig giver de bedste vilkår for din muskelmasse og energi, skabt gennem vaner du vil ELSKE og har lyst til at holde!
Session 2
Sæt weekenden op til succes
Du får styr på de 3 strategier, der gør at dine weekender er både lækre og fede, uden at kalorierne stikker af. Målet er ikke, at du aldrig ender i overspisning, men du får den nødvendige viden og redskaberne til, at dine overspisninger sker langt sjældnere, er i mindre mængder, og er et bevidst valg du træffer.
Session 3
Den afgørende faktor der sikrer dig kontinuerlig fremgang i din træning
Du lærer den afgørende faktor, der sikrer dig en effektiv styrketræning, som kontinuerligt rykker dig, med kun 3. sessioner á 40-60 minutter per uge. Når forløbet starter vil der inde i appen være klare beskrivelser af din træningplan og videoinstruktion til øvelserne, så du er ikke i tvivl om hvad der skal ske, eller hvordan øvelserne udføres. Er der tvivl, kan du altid få fat i mig på chatten. Når du tilmelder dig længere nede på siden, vælger du om du ønsker at træne hjemme eller i motionscenter.
Session 4
Få styr på de 2 hormoner der bremser dit fedttab
Der er 2 hormoner, som bremser dit fedttab, og gør det svært, at opnå et varigt vægttab, når disse er i ubalance. Faktisk kan de give give dig op mod 2kg mere på kroppen per måned, og ikke mindst en langt ringere fordeling af fedt og muskelmasse.
Vi gennemgår de 2, og får styr på, hvordan du får dem i balance igen. De er afgørende faktor, især på den lange bane!
Session 5
5 kosttilskud der faktisk gør en forskel
Vi gennemgår de kosttilskud der faktisk kan gøre en forskel for din træning, søvn & energi.
Session 6
Bliv mester til at styre mad, uden for de vante rammer
Strategier der gør det nemt at være væk fra vante rammer. Få overblik over hvilke gode valg du kan træffe med god samvittighed, når du er på farten, på ferie, i sommerhus osv.
Session 7
Myter om kost & træning
I session vender vi kost og myter, så du ikke falder i "fælder" fremover, men kan holde fokus på de ting der faktisk virker, og som fungerer bedst for dig.
Session 8
De 3 strategier for et varigt vægttab
Det vigtigste step for at kunne holde resultaterne og vanerne, er naturligvis, at vi har skabt en hverdag du virkelig trives i, hvor du bliver mæt, spiser mad du kan li, har fede træningsrutiner og det hele ligger som gode vaner på rygraden. Men herudover er der 3 strategier der gør, at du endelig får succes med at holde dig fit og slank!
CHALLENGES
I session 1-5, sætter jeg forskellige challenges op, der kører sideløbende med at vi får styr på kost, træning, hormoner, energi, kosttilskud og meget mere. De er fede at være med i, og sørger for at holde dig til "ilden", og rykke dig hurtigere end du troede var muligt! De kommer til at rykke dig på fedttab, muskelmasse, mobilitet & energi og er en kæmpe motivation gennem forløbet!
Previous slide
Next slide

Sådan foregår det!

Et 8 ugers intenst forløb

Fra Farmave til Fit & Markeret

Formålet

I løbet af de 8 uger får vi styr på ALT der er vigtigt for at du kan bytte “Farkroppen” ud med en fit version, fuld af energi og overskud! 

Igennem skarpt tilrettelagt gruppecoaching, sætter vil alt op, lige fra din koststruktur i hverdagen, dine weekender, din træning, søvn, kosttilskud og meget mere! 

Glem alt om at få trukket en kostplan ned over hovedet – det giver meget kortsigtede resultater! I stedet bygger vi helt konkrete vaner, som skaber fede resultater & vigtigst af alt, som du ikke har lyst til at slippe igen! 

Kost

I den første gruppecoaching session på dag 1, får vi styr på ALT omkring din kost & hverdagsstruktur.

Vi får styr på mængder, proteiner mm, samt kommer til at være helt konkrete i hvad du indtager og hvornår. 

Jeg sætter rammerne, hjælper med opbygningen, og du tilpasser det, så det passer bedst muligt ind i din hverdag, med den mad du kan lí, ud fra et udvalg af opskrifter & tilgangsmåder. 

Du er aldrig overladt til dig selv! Du sender din konkrete plan til mig & får feedback! 

Alt bliver sat op med et fokus på at skabe vaner du ELSKER, og ikke blot trække en kostplan ned over hovedet på dig. 

Træning

Gør dig klar til at blive blown away over de resultater du kan opnå, med kun 3 ugentlige korte træninger.

Vi skruer ned for træningsvoloumen, og i stedet op for intensiteten & kvaliteten i træningen. Det giver nogle vanvittigt fede, korte og effektive træninger. 

Du kommer til at rykke dig helt vildt på styrken, og samtidig er der plads til en ordentlig opvarmning der også forbedrer din mobilitet, samt effektivt at øge din kondition til sidst i træningen.

Kombinationen af den rigtige kost, en passende træningsvoloume og en forbedring af din kondition vil være med til at øge din energi merkant! 

[NB: få mere info om træningen i “Ofte stillede spørgsmål” i bunden af siden]

04/04

Din coach

Jeg er din coach & samarbejdspartner på forløbet “Farvel til Farkroppen”.

Det er mig der personligt kører gruppecooachingen, og det er også mig der svarer dig på hverdagens spørgsmål, hjælper dig hvis der er specifikke udfordringer, og sørger for at holde dig til ilden, gennem dit forløb. 

Jeg har mere end 10 års erfaring i at hjælpe mine klienter med at få mere energi, overskud, og skabe resultater der holder på den lange bane, gennem vaner de elsker.

Jeg er selvstændig og far til 2 skønne børn, så jeg ved, hvor vigtigt det er at have en god struktur der giver overskud, samt vaner der spiller, for at få det hele til at gå op.

Sådan foregår det

Alt det bedste

Jeg har samlet ALT DET BEDSTE fra mine mere end 10 år som coach, og kogt det ned til et intenst 8 ugers forløb, der passer til lige netop dig der vil af med farkroppen, og skabe vaner du kan holde, og ikke mindst elsker! 

Forløbet “Farvel til Farkroppen”, køres som et gruppeforløb, hvilket gør at du får langt mere værdi, og samtidig til under 1/3 del af prisen på mine tidligere 1:1 forløb – det er Win Win (se priser & startdato i tilmeldingsafsnittet).

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen nederst på siden eller klikke på knappen herunder. Når du tilmelder dig, får du tilsendt 2 mails. Én mail, hvor du henter appen vi bruger & får sat din profil op, og én betalingsmail.

Appen

Fredagen før officiel start, sender jeg dig al nødvendig info i appen, træningsplan, opskrifter mm., så du er helt klar til officiel start.
Allerede når du tilmelder dig, vil du have adgang til alle basic feautures i appen, inkl chat, tracking af vægt, fedt, skridt, tracking af sport mm.

Selvom det er et gruppeforløb, er der plads at stille specifikke spørgsmål til lige netop din situation, og få svar herpå.

Gruppecoaching

Det er her vi virkelig giver den gas! Hver uge, tager vi et emne op, ligger den rigtige strategi, og får det tilpasset til den enkelte, så du får bygget de vaner og rutiner der skal til for at skabe den krop du ønsker, fuld af energi. 

Længere nede kan du se de forskellige emner vi kommer ind på, samt datoerne for sessionerne.

Det eneste du skal bruge, er en computer for at være med på Zoom mødet. Jeg sender et link du nemt kan tilgå til hver session. 
Hvis du skulle være forhindret i at være med en aften, kan du altid se optagelsen efterfølgende. 

Succes historier

Her får du lidt eksempler på, hvilke visuelle resultater vi kan skabe sammen. 

Live Sessionerne

Der er i vores ugentlige gruppecoaching at magien sker! Det er her vi gennemgår kost, struktur, vaner, træning og meget mere. Jeg garanterer at du har en større viden og mere nuanceret forståelse af kost og træning end 99% af befolkningen, når vi er færdige.

Jeg anbefaler at du deltager i alle sessionerne, men skulle du misse én, så får du optagelsen tilsendt dagen efter. 

Du kan se de konkrete emner vi gennemgår uge for uge, herunder. 

Mandag d. 29. april 2024, kl. 20.00-21.30

Første session er lidt længere, da der er en del vi skal have sat op. 

Kost:
I vores første gruppecoaching session, får vi sat din hverdags kost i faste rammer.

Det bliver et samspil, hvor jeg klart og tydeligt sætter rammerne for mængderne, næringsindholdet mm., og vender hvilke strategier der passer til forskellige situationer. Ud fra konkrete opskrifter du har til rådighed, samt alternative løsninger (fx til aftensmad, kantine på job og mad på farten), sætter du selv din hverdag sammen, så det passer bedst til dig. 

Vi gennemgår 2-3 personers struktur, hvor jeg hjælper med præcist at sætte det op. Det vil være forskellige cases, så der vil være noget du præcist kan spejle dig i. 
Efterfølgende får alle til opgave at sende sin konkrete struktur til mig. Skulle der være noget der ikke spiller, så hjælper jeg naturligvis med at tilpasse.

Der vil også være tid til spørgsmål, og så holder jeg alle til ilden, ved at du skal sende mig din struktur på chat, ud fra det vi har vendt.

Træning:  
Vi når også en kort gennemgang af træningsplanen og hvordan du noterer din træning i appen. 

Mandag d. 6. maj 2024, kl. 20.00-21.00

Weekend & alkohol:
Vi sætter rammerne for weekenderne hjemme, samt ligger strategien for de ture i har ude (gælder både weekend & hverdag). 

Mandag d. 13. maj 2024, kl. 20.00-21.00

Kost & træning udvidet:  
Vi går lidt mere i detaljerne med kosten & træningen, så du får forståelsen bag hvorfor vi gør som vi gør. 

Mandag d. 20. maj 2024, kl. 20.00-21.00

Optimering af fedtforbrænding:
Hacks til at optimere din fedtforbrænding, samt vaner der øger din chance for at vedligeholde resultatet resten af livet.  

Mandag d. 27. maj 2024, kl. 20.00-21.00

Optimering af søvn & kosttilskud:  
Søvn spiller naturligvis en stor rolle for din energi og dit overskud, men også for din fordeling af fedt & muskelmasse. Vi kigger på hvordan du optimerer din søvn. 

Vi kigger også på, hvilke kosttilskud der rent faktisk er evidens for, og som giver mening, både ifht. styrketræning, performance, søvn og generel sundhed.  

Mandag d. 10. juni 2024, kl. 20.00-21.00

Optimering af søvn & kosttilskud:  
Søvn spiller naturligvis en stor rolle for din energi og dit overskud, men også for din fordeling af fedt & muskelmasse. Vi kigger på hvordan du optimerer din søvn. 

Vi kigger også på, hvilke kosttilskud der rent faktisk er evidens for, og som giver mening, både ifht. styrketræning, performance, søvn og generel sundhed.  

Mandag d. 3. juni 2024, kl. 20.00-21.00

Optimering af søvn & kosttilskud:  
Søvn spiller naturligvis en stor rolle for din energi og dit overskud, men også for din fordeling af fedt & muskelmasse. Vi kigger på hvordan du optimerer din søvn. 

Vi kigger også på, hvilke kosttilskud der rent faktisk er evidens for, og som giver mening, både ifht. styrketræning, performance, søvn og generel sundhed.  

Mandag d. 17. juni 2024, kl. 20.00-21.00

Vedligeholdelse af vaner & resultat:  
Vi kommer ind på hvordan du bedst vedligeholder dit nye resultat, uden at gå på kompromis med alt det sjove! 

Og vi vender selvfølgelig også, hvordan du kommer det sidste stykke, hvis du ikke er i mål endnu. 

Der er herefter en uge tilbage i appen, inden forløbet officielt afsluttes. 

Tilmeld dig

Forløbet her har begrænset pladser, så tilmeld dig allerede nu!

Når du tilmelder dig, modtager du inden for 24 timer, 2 mails. Den første hvor du sætter betalingen op, og den næste, hvor du henter appen.

Prisen for 8 ugers forløb er 1.695kr., som skal betales gennem den første mail du får tilsendt.

Ofte stillede spørgsmål

Ja forløbet handler om at skabe et aggressivt fedttab, udbygge muskelmassen og skabe nogle fede vaner du trives i. Så længe det er dit mål, er det ikke afgørende om du er far eller ej. 

Det er meget individuelt, da udgangspunktet kan være meget forskelligt. Nogle har måske kun brug for at smide et par kilo og omfordele fedt & muskelmasse, mens andre har en del kilo de gerne vil af med. 

Tilgangen er at vi går efter et aggressivt fedttab, samtidig med opbygning af muskelmasse. Så forvent et sted mellem 2-12kg på de 8 uger, alt efter dit mål og udgangspunkt. 

Det vigtigste du får med, vil dog klart være en langt større viden, nuanceret forståelse & vaner der spiller for lige netop dig, så du kan holde det vi opbygger. 

Ja du kan stadig skabe flotte resultater med 1x eller 2x træning per uge, og det kan sagtens fungere i forløbet. Min anbefaling er dog klart, at du træner de 3x per uge, hvis du har mulighed for det. 

Ja du skal have et par justerbare håndvægte til rådighed. Altså 2 håndvægte, hvor du kan tage kilo af og på, så vi kan skabe en progression i din træning. 

Nej, alle får det samme træningsprogram i de 8 uger, hvor vi bygger en stærk base op. Det er dog muligt at tilkøbe et specifikt program efter forløbet, hvis du ønsker. 

Ifht. skader: Hvis der fx er en svag skulder, dårlige knæ etc., vil jeg til gengæld gerne vejlede i, hvordan du bygger det hele op, og stadig skaber fremgang. Rent vægtmæssigt vil det ikke rigtig betyde noget, men styrketræningsmæssigt, vil du naturligvis ikke kunne skabe ligeså stor fremgang. 

Ja det vil det. Øvelserne vil ikke være super tekniske, og der vil være grundig videoinstruktion til alle, så hvis du er nybegynder kan du sagtens være med, og forvente at rykke dig rigtig meget. 

Hvis du er mere erfaren, vil du også kunne forvente at rykke dig rigtig meget. Vi fokuserer mere på intensiteten i træningen og måden vi træner på, end på specifikke øvelser. Det handler om at vi giver nok stimulis til musklerne, og det kan vi med de øvelser der er i programmet. Jeg forklarer naturligvis præcist hvordan vi træner, når vi går i gang. 

Det kan jeg bestemt. Mit speciale er, at hjælpe med at skabe varige resultater, og har en rigtig høj succesrate herpå! 

Det er dog afgørende, at du er mentalt klar på, at det ikke bliver igennem en slankekur, tracking af al din mad, eller en klassisk kostplan. De metoder virker fint på det korte bane, men hvis vi skal skabe holdbare ændringer, er det afgørende at vi skaber en hverdag du virkelig nyder, med simple vaner og rutiner der spiller for dig. Vaner der også fungerer når motivationen ikke lige er i top, eller når det kniber med overskuddet. 

Ja, alt foregår over appen du får adgang til. Der vil du have grundige videoer til alle træningsøvleser, chat med mig, opskrifter, læringsvideoer mm. Coachingsessionerne kører over videomøde på computeren, eller alternativt over telefonen. 

Så du kan køre et forløb uanset hvor du befinder dig i landet eller udlandet, så længe du har internetforbindelse. 

Du kan se de emner vi gennemgår hver uge, i afsnittet midt på siden.

Vi bruger ca. 30min på at gennemgå dagens emne + ca. 15-30min til check ins, spørgsmål, og eksempler på hvordan det hele sættes op! 

Ja, langt de fleste jeg arbejder med er børnefamilier. Hele formålet er at skabe langsigtede løsninger, og det betyder at det skal fungere i hverdagen, for både jer og børnene. 

Ja, men vi sætter klare retningslinjer op, således vi ikke overlader det til tilfældighederne om du opnår de ønskede resultater.