STÆRKERE & GLADERE
STOR OMFORDELING
22 KG LETTERE

Peer Petersen

Peer fejrede sin 50 års fødselsdag med stil, og som et helt nyt menneske! 🥳🍾

Stærkere, meget slankere & fuld af energi, og ikke mindst uden at han har været på slankekur eller fulgt en kostplan! 😎

Hvordan gjorde vi så… 👇

1. For det første var Peer indstillet på, at det her ikke bare var endnu en kostplan eller en kortsigtet kur.
Han havde forståelsen af, at den ugentlige feedback til mig var vigtig, således vi virkelig kunne komme i dybden med de udfordringer han havde, og skabe en mere nuanceret forståelse, samt holdbare løsninger der fungere i hans liv 👍

2. Herudover havde vi fokus på at skabe en række faste vaner og rutiner, som virkelig spillede for Peer!
De skulle sørge for at der var mindre stress over maden, og for at han generelt havde et højere energi niveau, var mæt, glad og tilfreds 🤩

3. Vi arbejdede også med at mindske overspisninger – vel og mærke uden at være restriktiv i de situationer der kom uden for de faste rutiner.
Som fx. weekender, ferier, eller bare en tirsdag eller torsdag, hvor der skete noget andet.
Det har gjort at Peer har nydt vægttabet hele vejen, og ELSKER sin nye tilgang og rutiner, så vi har øget chancen betydeligt for at holde det på den lange bane!

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane.