MARKANT ØGET STYRKE
12 CM MINDRE OM LIVET
12,4 KG TABT

Christian Mendoza

Jeg havde i gennem længere tid fulgt Kenneth her på Facebook, og set mange af de flotte resultater der er kommet ud af hans arbejde. Derfor besluttede jeg mig for at give det en chance med et online forløb hos, efter jeg selv har mislykkedes i mine utallige forsøg på at smide de overflødige kilo.

Det som jeg har manglet de gange jeg selv har forsøgt mig med diverse slankekure, har været nogle klare retningslinjer og struktur for, hvordan mit vægttab skulle ske. Det har jeg i den grad fået i Kenneths program.

Der har været en stor variation af måltider som har været nemme at lave, velsmagende og i høj grad mættende. Jeg har kun få gange i forløbet følt mig sulten, på trods af mine spise vaner har været ændret radikalt.

Derudover har jeg fået en markant stærkere krop, og følelsen heraf er fantastisk. Jeg føler mig langt mere frisk i kroppen, har mere overskud i løbet af dagen og på arbejde. Under hele forløbet har Kenneth været klar til med support og til at svare på spørgsmål omkring træning, mad, motivation og råd.

Jeg kan kun anbefale Kenneths forløb, hvis du som jeg manglede det sidste skub bagi og hjælp til at få struktureret et forløb som giver resultater 💪

Christians forløb
Christians forløb

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane.