MEGET MERE ENERGI
ØGET STYRKE & VELVÆRE
13 KG LETTERE

Monerh Diana

Jeg har haft et forløb med Kenneth i 3 måneder, og jeg må ærligt indrømme, at det er den bedste investering jeg nogensinde har gjort for mig selv!

Jeg er blevet så glad og tilfreds med min krop, og så har jeg det bare meget bedre end før. Bedre med mig selv mentalt, men også mere energi og glæde i hverdagen.

Maden har været virkelig lækker, og jeg var nærmest overrasket over at man kan spise så godt, og stadigvæk tabe sig 🙂

Mine ugentlige opdateringer har været lige hvad jeg har haft brug for, og Kenneth er super god til at guide, forklare, og lære fra sig. Hvis jeg har været i tvivl, haft frustrationer eller andet i løbet af ugen, har han været der med det samme, og hjulpet mig videre, hvilket bare betyder så meget – jeg er SÅ taknemlig Kenneth, og giver der varmeste anbefalinger herfra 😀

Monerh Dianas forløb
Monerh Dianas forløb

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane.