MINUS 12,7 KG REN FEDT
MINUS 51 CM I OMKREDS
BEDRE SØVN & ENERGI

Lotte Hedeager

Jeg har lige afsluttet et 12 ugers forløb ved Kenneth. Og hvilket resultat!! 👏😀 12,7 kg ren fedt tabt, 51 cm cm ialt, hvoraf de 18 cm er om livet alene!! Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Men jeg kunne så heller ikke have gjort det uden Kenneth.

Hans madopskrifter er nemme, lækre og med almindelige råvarer, så man ikke skal lede flere special butikker igennem.
Kenneth var også hurtig på chatten, hvis man havde et spørgsmål til maden.

Hans træningsprogrammer ( jeg trænede hjemme ) er nemme at finde ud af, da der er video med på alle øvelser, og med indkøb af få redskaber, så er man langt. Den første uge var hård!!! Hold nu op, jeg opdagede muskler, jeg aldrig tror har været igang før. 😅

Læs mere herunder

Men der kom hurtigt resultater, som bare motiverer en til at fortsætte.
Jeg har fået mere energi, sover bedre om natten, og vigtigst, så har jeg lært at mærke efter hvornår jeg er mæt, og ikke bare som før tage 2. portion, fordi det smager godt.

Kenneth får min varmeste anbefaling. Prøv det for pokker!!

Lottes forløb
Lottes forløb
Lottes forløb

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane.