MINUS 15,1% FEDT
ØGET VELVÆRE
MINUS 17,1 KG

Josephine

Josephine har været i gang i 24 uger med personlig træning i Odense.

Vores fokus har været på at skabe nye holdbare vaner, samt blive klogere på hendes adfærd omkring kost.
Det resulterer i en god struktur i hverdagen der er rar at være i, og som blot giver mere overskud, samt mindre overspisning om aftenen, i weekender og når det er ferie.

Dertil har vi naturligvis fået gang i træningen. Vi har taget udgangspunkt i hendes niveau til at starte med, og sørget for at der har været en løbende progression, således at kroppen hele tiden er blevet stærkere, og led, muskler og sener har kunne følge med.

Resultatet taler sit tydlige sprog. Minus 17,1kg og over 15% fedt er smidt på 24 uger. Det betyder bl.a. at der er røget 28cm om livet! Igen, fokus har ikke været på at det skulle komme ned i vægt hurtigst muligt, men i stedet fokuseret på holdbare løsninger og en hverdag Josephine virkelig kunne lide. I sidste ende er det oftest den hurtigste tilgang alligevel, og i hvert fald den mest holdbare.

Josephines forløb
Josephines forløb

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane.