- 8 KG
54 ÅR & ØGET VELVÆRE
MEGET MERE ENERGI

Helle Pia

Jeg har afsluttet 12 ugers træning og omlægning af kost sammen med Kenneth.. Den bedste beslutning jeg har taget i mange år. Jeg har tabt 8 kg og har fået opbygget min krop på den fedeste måde! Det har været så hårdt og samtidig så fedt, derfor har jeg ikke mistet motivationen undervejs.
Når jeg har bandet og syntes det næsten ikke var til at holde ud så kom der en rigtig god evaluering fra Kenneth også kunne jeg igen.

Kenneth er super til at fornemme hvor man er i forløbet og hjælper en videre selv om man har ondt OVER ALT.

Kosten er rigtig god og nem at lave også er man mæt hele tiden, jeg har tydeligt kunne mærke forskellen på den sunde kost i forhold til hvad jeg spiste før, og jeg syntes jeg spiste rimeligt sundt.

(Læs mere herunder)

Kenneth har lagt et rigtig godt program til mig til hjemme træning, det har passet perfekt ind I mit liv, selvom jeg var i tvivl om jeg kunne motivere mig til det når jeg var hjemme men det har fungeret rigtig godt.

Jeg har langt mere energi nu og jeg har lange dage som starter kl 5 om morgenen og slutter ca kl 22.30. Før sov jeg ofte når jeg kom fra arbejde, nu træner jeg og forskellen er at jeg får langt mere energi efter træningen.

Min varmeste anbefaling til at starte 12 ugers projekt med Kenneth, han kan virkelig sit kram 🙂

Af Kenneth Schandof
Se lige Helle’s video herunder også, hvor hun forklarer hvordan det har været at være på træningsforløb, og få ændret sine vaner, i en alder af 54 år…

Helle Pia

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane.