FÅET HVERDAGS RUTINER DER BARE SPILLER
BLEVET LANGT STÆRKERE & HAR FÅET MERE OVERSKUD
SMIDT DE ØNSKEDE KILO PÅ EN RAR OG OVERSKUELIG MÅDE

Christian Max

Efter flere år hvor vægten gradvist var steget valgte jeg, at tage et 12 ugers online forløb hos AthLean. Jeg havde fået anbefalet Schandorf Fitness af en god ven, men var meget skeptisk for om det ville fungere for mig.
I en travl hverdag med kone og børn samt et job der kræver mange rejsedage havde jeg “undskyldt” mig med, at jeg ikke havde tid til træning.
Jeg fortalte Kenneth tingene som de var så han kunne sammensætte et forløb der passede til min situation.

Træningsplanen blev primært baseret på hjemmetræning som ikke krævede nogle faste mødetider og som kunne laves helt uden redskaber. – Nu var der pludselig ingen undskyldninger mere!
Samtidigt med træningsplanen havde Kenneth sammensat en kostplan der var super enkel og lige til at gå til. – Og ikke mindst med masser af lækker sund mad!

De første par uger var en stor omvæltning hvor jeg gik fra, at lave meget lidt fysisk og spise lidt for “godt” til, at træne 4 dage om ugen og spise rigtig sund mad i de rigtige mængder.

Resultaterne viste sig hurtigt i form af vægttab og de første uger gik der rigtig stærkt. Det sammen med den ugentlige opfølgning med Kenneth gjorde, at det var nemt at holde motivationen.

Da det efter nogle uger begyndte, at gå lidt langsommere med vægttabet var Kenneth en kæmpe støtte og han forstod at motivere til at forsætte “kampen”
Han rettede løbende planen, så der var fremskridt hver uge. Jeg følte hele tiden, at jeg var i trykke og kompetente hænder, hvilket gjorde, at jeg kunne fokusere 100% på at følge planen. Jeg var aldrig i tvivl om, at jeg var på rette vej. Når det blev svært, var Kenneth god til at trække mig op.

I de 12 uger der er gået har jeg været på forretningsrejser, på skiferie og til fester. Alligevel har det med Kennets hjælp været muligt at opnå det resultat jeg ønskede mig. Det har selvfølgelig krævet hårdt arbejde men det har været en sjov og lærerig proces.
Udover en sundere og stærkere krop har jeg gennem forløbet lært en masse om kost og kostsammensætning.
Frem for alt er det blevet en livsstilsændring som gør, at jeg har en hverdag der fungerer samtidigt med, at jeg kan holde vægten og få dyrket noget motion.
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Kenneth! Det er nok det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv 😀

Christian Max´ forløb
Christian Max´ forløb

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane.