- 4,3 KG
- 8,4% REN FEDT
STÆRKERE & MERE ENERGI

Camilla

Hold nu op et resultat jeg har fået! Jeg kom til Kenneth fordi jeg skulle i mit livs bedste form (bryllups-form) og det er jeg kommet! Jeg har været på 12-ugers forløbet og har i de 12 uger gået fra at være i meget dårlig form til at være fit! Jeg vil anbefale alle der drømmer om en flottere og mere fit krop at tage kontakt til Kenneth. Det har været hårde MEGET hårde 12 uger, men det har været det hele værd! Tak!!!

Af Kenneth Schandorf
Tjek lige Camilla´s video herunder også. Hun forklarer lidt om hendes oplevelser med forløbet, og samtidg kommer hun lidt ind på tidligere skavanker hun har haft omkring graviditet, som nu ved hjælp af træningen og den nye livsstil ikke er noget problem længere 🙂

Camillas forløb
Camillas forløb
Camillas forløb

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane.