8% RENT FEDT
MEGET MERE ENERGI
12,2 KG TABT

Annelise

De varmeste anbefalinger herfra.
Det var alle pengene værd og mere til.
Kenneth er fantastisk og professionel. Han har hjulpet og guidet mig til et vægttab med en helt ny og sundere livsstil. Jeg har været så glad for både opskrifterne og den inspiration Kenneth har givet mig. Med et travlt liv med 2 børn og som selvstændig var det svært at komme ud af den dårlige rytme. De nye vaner kan jeg slet ikke komme fra igen, hvilket jo er super fedt.
Det har selvfølgelig været hårdt i perioder, når man har været sukker afhængig, som jeg var/er, men der var Kenneth, der med det samme til, at følge en ind på sporet igen når jeg faldt i.

Lækre og mættende opskrifter og super lette og hurtige at lave. Så der er ingen undskyldninger for at komme igang.

Læs mere herunder:

Uden Kenneth kunne jeg ikke overskue at ændre mine vaner, så det har været den vildeste og fantastiske hjælp jeg har fået.Jeg har det meget bedre med mig selv og min krop og så har jeg så meget mere energi en før 👏

Stort tak til dig Kenneth

Annelises forløb

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane.