VÆK MED PILLER
STÆRKERE & GLADERE
3,5 KG FEDT

Cille

Den bedste gave til dig selv!

Jeg har i flere år haft en drøm om, at få en flot tonet krop, men har døjet med kraftige smerter i ryg og nakke hver dag efter en trafikulykke. Oveni det døjede jeg også med mavesmerter, så det syntes umuligt.
Stædig som en i helvede er jeg og nu ville jeg have mine drømme opfyldt! Så i samarbejde med Kenneth, har jeg nu gennemført et 12 ugers online forløb.

Kenneth sammensatte et træningsprogram med 2xfitnesscenter og 2xhjemmetræning ugentligt, samt hurtige madopskrifter, som passede til min travle hverdag.
Slut med at være skrupforvirret over hvordan mad og træning skulle sammensættes, for at få et sundt, pænt og holdbart resultat.

Læs mer herunder…

Har det været nemt?
Nej, ikke hver dag var lige nemt eller sjovt.
Jeg har stået tidlig op for at træne, trænet sent om aften, savnet min “normale” mad til tider, og jeg har følt mig lidt presset.

Var det det hele værd?
JA!

Hver uge vendte vi forbedringer, samt de problemstillinger der kunne være. Vi sammenlignede resultaterne, og forskellen var så tydelig, både synsmæssigt og helbredsmæssigt!
Jeg fik fed feedback og motivering af Kenneth igennem alle 12 uger.

Mine smerter er nu kraftigt reduceret og de smertestillende piller er ikke længere en del af min hverdagsrutine.
Jeg er glad og tilfreds med min krop og er blevet så meget stærkere og gladere i hverdagen!

Så et kæmpe tak for kampen Kenneth, du fik mine ønsker til at gå i opfyldelse.

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane.