Personlig Træning i Odense

Hvis du er mangler fremgang i din træning eller er træt af midlertidige resultater, så er du kommet til det rette sted! 

Vi hjælper med at blive dygtig til at træne,  og skabe vaner du elsker, som naturligvis stemmer overens med dine mål.

Ansøg om et Personligt Træningsforløb ved at udfylde formularen her.

Priser & Pakker

1 træning pr. uge

Vores mest populære forløb, hvor der ugentligt tilpasses, vejledes og guides efter dine behov og målsætninger. Det er muligt at skifte pakke undervejs (til den kommende md).
Priser

Priser Kenneth
3.000kr. pr. md.

Træn med ven/partner
2.000kr. pr. md. pr. pers.

Priser Julie
2.400 kr. pr. md.

Træn med ven/partner
1.500 kr. pr. md. pr. pers.

2 træninger pr. uge

Til dig der gerne vil have maksimal støtte, være sikker på at teknikken spiller, og udvikle dine træningsfærdigheder hurtigst muligt.
Priser

Priser Kenneth
5.500kr. pr. md.

Træn med ven/partner
3.500kr. pr. md. pr. pers.   

Priser Julie
4.200kr. pr. md.

Træn med ven/partner
2.500kr. pr. md. pr. pers.

1 træning pr. måned

Til dig der har styr på teknikken, men ikke gider tænke over programmering eller om din træning giver fremskridt. Din coach holder dig konstant på rette spor.
Priser

Priser Kenneth
1.600kr. pr. md.

Træn med ven/partner
1.200kr. pr. md. pr. pers.  

Priser Julie
1.200kr. pr. md. 

Træn med ven/partner
900kr. pr. md. pr. pers.

Opstartssamtalen varer ca. 60 minutter, og tages som regel i forbindelse med den første session, hvor kost, træning og strategi bliver vendt. 

Du er bundet i minimum 2 måneder, da der er meget arbejde især i starten med opstartssamtale mm.

Du kan godt skifte pakke undervejs, hvis man eksempelvis ønsker at træne 1x per uge i starten, og efter noget tid køre hen til 1x per måned eksempelvis. 

Der er også muligt at lave en tilpasset aftale, hvis man eksempelvis ønsker træning hver 14. dag, eller 3x per uge. Kontakt os, hvis du har et specifikt ønske. 

Ønsker du at træne med os i SHC, kræver det at du/i er medlem eller køber engangspas til Sporting Health Club SHC. Ønsker du/i at træne hjemme, vil der være et transportgebyr, som aftales individuelt alt efter afstand. 

01/03

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang med Personlig træning hos Schandorf Fitness i Odense. Ansøg ved at udfylde formularen. Klik her, eller scroll op til toppen.
02/03

Din coach kontakter dig

Inden for 48 timer bliver du kontaktet af din coach på mobil eller på mail angående en samtale. 

I samtalen vender vi din situation, forklarer nærmere om vores fremgangsmåde, og hvis der er et godt match, aftaler vi hvornår vi mødes første gang, vi får sat dig op i vores app, og sat automatisk betaling til (kan stoppes når som helst). 

03/03

Første møde

Normalt varer første møde 2 timer.

Den første time laver vi en InBody scanning, og vender din kost, struktur, strategi mm. Du vil igennem appen have fået materiale, så du er godt forberedt. 

Den anden time er en trænings session, hvor vi tester hvor du er, inden vi tilrettelægger det første træningsprogram til dig. 

Herefter aftales næste session, medmindre vi har aftalt faste datoer i forvejen.

Mød dine coaches

Kenneth Schandorf

Personlig Træning & Online Forløb

Mit job er primært stillesiddende, jeg nyder stort altid lidt vin og god mad i weekenderne, og jeg elsker en god fest og sociale arrangementer, med alt hvad der dertil hører! 

Min passion er, at lære mine klienter, hvordan man kan skabe en sund livsstil og den krop de ønsker, uden at misse alt det sjove! Og det er faktisk lige præcis den balance der er vigtig – langt de fleste er enten All In eller slet ikke. Når du finder balancen med en fed og struktureret hverdag du ELSKER, og samtidig lærer, hvordan man nyder det mad mm. man kan li, uden det konstant ender i overspisninger, så er det dig der har kontrol, og det er fedt! 

Jeg har styrketrænet siden før årtusind skiftet, og min rejse som coach startede i London i 2014, hvor jeg lærte fra nogle af de bedste i branchen! Her underviste jeg udelukkende i Personlig træning på fuldtid i 4 år.

Da vi flyttede til Danmark i 2018, udvidede jeg min forretning til også at have Online træning. 

Julie Taulo

Personlig træning i Odense

Julie har været en del af Schandorf Fitness, siden 2021. De første 2 år på deltid, hvor hun havde rigtig god succes med Personlig Træning, mens hun studerede på Syddansk Universitet i Idræt & Sundhed.

I 2023 fik Julie sin kandidat i specialiseringen Exercise as Medicine, og gik samtidig fuldtid hos Schandorf Fitness. 

Julie hjælper primært kvinder, med at bygge en stærk krop med flotte former, og det gør hun ved at skabe gode kostvaner & ved at gøre træningen sjov & effektiv.

Allerede som 14-årig fandt Julie passionen for træning og sundhed, inden hun tog på idrætsefterskole. Denne passion voksede og udviklede sig yderligere under hendes studier på Syddansk Universitet, hvor hun specialiserede sig inden for Exercise as Medicine.

‘Hvert skridt på min træningsrejse har været med til at forme mig til den personlige træner, jeg er i dag, og jeg er stolt over at være en del af Team’ Schandorf.

Her træner vi

Træn i fede omgivelser eller i vante rammer

Træning i A GYM

Træningen foregår i A GYM, som er et af Odenses absolut fedeste centre!

Det ligger i hjertet af Odense, lige overfor Storms Pakhus. 

Her er alt hvad man kan ønske sig af udstyr, et altid smilende personale, og gode badeforhold. 

Vær opmærksom på, at du skal være medlem af centeret, for at kunne træne sammen med os

Træning i eget hjem

Som noget nyt tilbyder vi også at komme hjem til dig! 

Her tager vi udgangspunkt i hvad du har af udstyr derhjemme, og kan også sagtens tilpasse gode træninger uden udstyr (vi har lidt med selv). 

Det er også muligt at mødes i parker rundt omkring i Odense, eller træne i haven.

Det foregår primært i Odense C og Odense M eller deromkring, og der vil være et tillæg oveni for transport, som aftales individuelt, alt efter hvor du bor. 

Succes historier

Vi kan bestemt opnå nogle imponerende resultater sammen! Men jeg er egentligt mest stolt af de reviews & daglige beskeder jeg får fra mine klienter. De fleste coaches kan hjælpe dig med at opnå flotte resultater her og nu, men de færreste kan samtidig hjælpe dig med at skabe vaner du virkelig trives i, og som du kan holde på den lange bane. 

Ofte stillede spørgsmål

Ja der er 2 måneders binding, grundet der altid er mere arbejde i starten (inkl. opstartssamtale), og vi har valgt ikke at ligge et opstartsgebyr på Personlig træning, for at holde det helt simpelt. 

De fleste træner dog med os i minimum 3 måneder, og vi ser flere og flere der vælger en af vores månedlige løsninger, som en fast del af deres træning.  

Hvis du har ferie eller sygdom, så rykker vi som regel bare sessionerne, så der bliver en periode inden eller efter med lidt flere sessioner på kortere tid. Det er også muligt at sætte pause ved længerevarende forløb. 

Nej, du betaler for 1 måned ad gangen. Ønsker du at skifte pakke, er det bestemt muligt. De fleste starter typisk med et mere intensivt forløb, hvor vi træner 1 eller 2x per uge. Når der så er godt styr på teknik, og man generelt er ret selvkørende, kan man så skifte til at træne 1x per måned i stedet. På den måde har man stadig coachens sparring, og skal ikke bekymre sig over, om man fortsat skaber fremgang i træningen – det sørger vi for med det rigtige program. 

Det korte svar er ja! Vi har igennem tiden arbejdet med alverdens form for skader, og garanterer at vi kan skabe resultater og klar fremgang på trods af skaderne! Ofte kræver det, at der er nogle øvelser der skal tilpasses, eller vi skal køre udenom.

Vi finder dit udgangspunkt, og bygger på derfra. Vi kan ikke garantere at du bliver skaden kvit (kommer an på skaden), men vi kan garantere at du kommer i væsentlig bedre fysisk forfatning generelt, og at smerterne sandsynligvis mindskes. 

Er du i tvivl om vi kan klare lige netop din skade, så kontakt os, så tager vi en snak omkring det. 

Ja du skal være medlem af Sporting Health Club SHC, som ligger overfor Storms Pakhus i Odense C. 

Vi lejer os ind her, og det kræver derfor at du er medlem. 

Du får et af Odenses absolut lækreste centre, hvor der meget sjældent er overfyldt, et rigtig godt udvalg af træningsudstyr, gode badeforhold og ikke mindst et meget imødekommende personale. 

Når du er medlem, kan du naturligvis også træne i centeret på egen hånd, og ikke kun sammen med os. 

Ja, der er en minimums alder på 16 år for at være medlem af træningscenteret. 

Der er ingen maks alder. Uanset din alder, vil vi kunne hjælpe dig med en stærkere, sunder og mere mobil krop.