Online træningsforløb til Par

Spar penge, og få et sjovere forløb som par.

Med et online træningsforløb til par, får i en livstilsændring der varer ved, så i kan få en sundere og stærkere hverdag sammen. 

Hvad er et online forløb til par?

Et online træningsforløb til par, er et professionelt og tilpasset program, hvor jeg coacher jer i at finde sunde vaner i hverdagen. Vi arbejder både med kost, træning, vaner & mindset, så I ikke kun kommer ud af forløbet med et her og nu resultat, men også med en ny viden & redskaber I kan bruge resten af livet.

Et online træningsforløb til par tilbyder jer en masse fordele, specielt fordi det foregår digitalt. Vi kan kommunikere og samarbejde uanset afstanden, hvilket betyder, at I selv bestemmer hvor træningen finder sted – om I er mest bekvemt derhjemme, i naturen eller i det lokale fitnesscenter.

Træningen tilpasses naturligvis individuelt, ligesom der er tale om forskellige forløb, da det sandsynligvis ikke er de samme udfordringer i støder på. Men det er stadig muligt at tilpasse det, så i træner sammen, uanset om jeres niveau er forskelligt. Det kan også sagtens tilpasses så den ene træner derhjemme, og den anden i fitness – det er helt op til jer.

Hvorfor vælge mig?

Et online træningsforløb til par er ikke blot en plan, hvor I skal taste jeres mad ind i en app, eller hvor I slavisk skal følge en kostplan. For det holder bare ikke i det lange løb.

Jeg sætter faste rammer, laver konkrete opskrifter med lækker & simpel mad, og ikke mindst, så guider og coacher jeg jer hele vejen igennem. Igennem mine online træningsforløb til par, kommer jeg til at have tæt kontakt med jer som klienter. Det er for mig ligeså vigtigt, at I lærer præcis hvor simpelt sund mad er, når vi får skåret myter og misinformation væk, og får sat struktur på jeres hverdag, samt arbejdet med jeres vaner og adfærd ifh.t. træning og kost

Det er vanerne og jeres viden der gør, at I kan bruge de ting I lærer under forløbet, resten af livet, og dermed også holde resultatet vi opnår i forløbet!
Sammen går vi ind og finder specifikke retter og strukturer der kan fungere i jeres hverdag. Og selvom i måske ikke skal spise samme mængde, går jeg meget op i, at i sagtens kan spise det samme til aftensmad, og at det kan passe til hele familien.

Skal I være det næste par på mit online træningsforløb?

Hvad siger tidligere par, om deres forløb 👇