Online træningsforløb til kvinder

1-1 coaching forløb til Kvinder

… der ønsker en slankere, stærkere & mere tonet krop

Har du prøvet diverse slankekure, kostplaner mm. – men vægten falder altid tilbage til hvor den startede.

eller

Har du ikke haft fokus på dig selv og din krop igennem en årrække, fordi du har haft rigeligt travl med børn, arbejde etc…
Så er du det helt rigtige sted, for jeg kan hjælpe dig 🙂

Online træningsforløb til kvinder hos Kenneth​

Passer det her på dig:

  • Du føler at det er næsten umuligt at komme ned i vægt, uden at du skal udelukke slik, alkohol etc., eller spise nærmest ingen ting…
  • Og når du er kommet bare lidt ned i vægt efter en hård kamp, så ryger kiloene på igen, i løbet af ganske kort tid!
  • Du føler der er noget galt med kroppen, eller at din forbrænding er gået i stå… Eller at du ikke har haft tid til at prioritere dig selv og din krop de seneste år…
  • Du er frustreret over at tøjet ikke sidder som det skal, og strammer alle de forkerte steder
  • Du vil gerne have en slank og tonet krop, eller måske blot en krop du føler dig godt tilpas i – måske for første gang – måske igen?
Så har du ikke brug for endnu en kur eller en kostplan – for statistikkerne viser, at over 90% tager det tabte på igen, når de bruger den fremgangsmåde!

Med mere end 10 års erfaring som coach & 100 vis af succesfulde forløb, er du i gode hænder!

I en fitness industri fyldt med misinformation, og en verden hvor flere & flere døjer med overvægt og dertilhørende livsstilssygdomme, kan jeg hjælpe dig med at nå dit mål, og ikke mindst holde det denne gang.

Jeg kører kun seriøse forløb, og er med dig hele vejen, så vi kan finde en sund & holdbar vej til dig, som du bare ELSKER!

Det overordnede fokus er at vi skal skabe nye vaner, og en struktur, som blot er med til at give dig mere overskud, energi og glæde – og så skal den naturligvis stemme overens med dit mål om vægttab og toning.

Så i stedet for at indrette dit liv efter den næste slankekur, så lad os tilpasse tingene omkring dit liv, så du får skabt en hverdag du bare nyder og kan holde.

Den tilgang skaber resultater & glade kunder – se bare her 😀👇

Sådan foregår det i et 1-1 forløb til kvinder

Opstarten

Hvis du er interesseret i et forløb, skal du først og fremmest booke en samtale med mig på én af de blå knapper, her på siden.

Her hører jeg nærmere om dig, dine mål og udfordringer, og forklarer nærmere om forløbet. Hvis vi er enige om at der er et godt match, sætter vi i gang.

Du vil så modtage en mail fra mig, hvor du kan hente min app, og oprette din profil. Jeg sender dig spørgeskema, og introduktions videoer. Når du har været det igennem (forvent 2-3 timers koncentreret arbejde), tager vi endnu en snak over telefon eller Zoom, hvor vi gennemgår det hele, og sikrer at du er 100% klar til officiel start på forløbet.

Du får det hele samlet i en app

I appen har du adgang til en masse fede ting! Du kan både tracke vægt, fedt%, muskelmasse, omkredsmål, styrkefremgang mm., samt se grafer herpå.

Du kan sætte ugentlige skridt & træningsmål og se cirklerne blive udfyldt, eftersom du kommer nærmere dit mål.

Og så vil du have din træningsplan, kostinspiration, læringsvideoer, samt chat med mig, samlet derinde.

Kosten

Du får et stort og overskueligt opskrifts bibliotek. Retterne er generelt nemme, lækre og indeholder den næring der passer til dit mål.

Jeg trækker ikke en kostplan ned over hovedet på dig. Som beskrevet længere oppe er det en stor grund til at langt over 90% ikke holder deres resultater på den lange bane.
I stedet hjælper jeg dig med at daile en god hverdagsstruktur ind, får sat tingene i faste rammer, finder en fleksibel base, der passer ind i din hverdag, med mad du syntes er lækker.

Kort sagt, skal vi skabe en hverdag du bare ELSKER, og som stemmer overens med dit mål! Den skal give dig mere overskud, ro i hovedet og glæde – så holder det også i længden 🙂

Læringsvideoerne

Træningsplanen bliver naturligvis tilpasset til dig, og tager hensyn til erfaring, skadeshistorik, og ikke mindst din hverdag.
Det handler om, at vi får skabt en god træningsvane, og så sørger jeg naturligvis for at der er en konstant progression, så du virkelig udvikler dig. Når du følger et godt struktureret program, så rykker du dig virkelig!

Træningen kan både foregå hjemme, med eller uden udstyr, og i motionscenter. Og så lidt som 1-2 gange i ugen, kan gøre en enorm forskel. Nogle ønsker kun fokus på kost & skridt, mens andre vil træne 5x i ugen.

Du har derudover også mulighed for at tracke dine egne træninger, løb, cykling mm. i appen

Vi vender mulighederne, og hvad der giver mening, når du booker en samtale.

Træningen

Træningsplanen bliver naturligvis tilpasset til dig, og tager hensyn til erfaring, skadeshistorik, og ikke mindst din hverdag.

Det handler om, at vi får skabt en god træningsvane, og så sørger jeg naturligvis for at der er en konstant progression, så du virkelig udvikler dig. Når du følger et godt struktureret program, så rykker du dig virkelig!

Træningen kan både foregå hjemme, med eller uden udstyr, og i motionscenter. Og så lidt som 1-2 gange i ugen, kan gøre en enorm forskel. Nogle ønsker kun fokus på kost & skridt, mens andre vil træne 5x i ugen.

Du har derudover også mulighed for at tracke dine egne træninger, løb, cykling mm. i appen

Vi vender mulighederne, og hvad der giver mening, når du booker en samtale.

Kommunikationen med mig

Vi har en fast dag i ugen, hvor du melder ind til mig, med diverse mål, update på ugen der er gået, samt hvad den kommende uge bringer. Du får en seriøs, konstruktiv og motiverende feedback fra mig, enten via talebesked eller videobesked.

Herudover har vi en månedlig samtale på telefon eller Zoom, hvor vi kan komme lidt mere i dybden med tingene.

Og så har du naturligvis en fri chat med mig. Skriv når der er spørgsmål, udfordringer eller sejre du gerne vil dele.

Det kan du forvente med et Online Træningsforløb til kvinder:

Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med en slankere & mere tonet krop!

Alle har udfordringer af den ene eller anden slags – så når de kan, så kan du også 💪

Hvad siger tidligere par, om deres forløb 👇

Ofte stillede spørgsmål 🤓

Man kan vælge at træne derhjemme med eller uden udstyr, eller i et træningscenter. Det er helt op til den enkelte, og der kan skabes fantastiske resultater uanset hvor du ønsker at træne, så længe træningsplanen er bygget godt op. Nogle vælger også et mix mellem hjemmetræning og træningscenteret.
Man skal ikke møde op fysisk, det hele foregår online igennem appen, på telefon og/eller Zoom (møder over computer/telefon).
Men man kan vælge at tilkøbe teknik sessioner – det foregår i Odense, så hvis du er interesseret i det, så book en samtale og nævn det der. Der er dog grundig video materiale til alle øvelser i programmerne jeg laver.

Jeg har stor erfaring med at tilpasse forløb rundt om skader, finde alternative øvelser, eller genoptræning fra en skade. En af fordelene ved et 1-1 coaching forløb, er jo at det hele bliver tilpasset specifikt til dig. Så nævn det i samtalen, så vender vi det, men oftest er det ikke noget problem ifht, at få skabt et stærkt resultat og nogle gode vaner.
Ja naturligvis! Og jeg vil endda sige at det er en rigtig dum idé at du lever anderledes. Et forløb handler om at skabe vaner der holder på den lange bane, det skal fungere i hverdagen. Der er flere måder hvorpå vi kan sørge for at aftensmaden kommer til at spiller for både dig og familien, og det er noget vi sammen finder en god løsning på. Mange kører især i starten efter mine opskrifter, og de er meget børnevenlige, samtidig med at de naturligvis er sunde, og indeholder det der skal til for at du kan komme godt i mål.

Den største forskel hos mig kontra de fleste andre coaches, er at der i langt højere grad tages udgangspunkt i den enkelte, og i at få skabt vaner og en hverdag som virkelig spiller. Kostplaner og slankekure er helt naturligt tidsbegrænset – man fokuserer på det i en kort periode, for derefter at stoppe igen. Det leder i den grad til yoyo vægt og midlertidige resultater. Ved at fokusere på at skabe en hverdag du virkelig ELSKER og har lyst til at holde, samt give dig redskaberne til at få det hele til at gå op i en højere enhed med det sociale, så ser vi meget mere langsigtet på det. Og det bliver et forløb der giver en masse, i stedet for langsomt at dræne dig.